newborn lifestyle fotografie

 

"RONDOM-DE-GEBOORTE-FOTOGRAAF"

R E N A T E V A N L I T H

Gespecialiseerd in zwangerschaps-, geboorte- en newborn lifestyle fotografie.

 

NEWBORN LIFESTYLE-

FOTOGRAFIE

 

 

Zodra je kindje geboren is, zul je je verbazen over de snelheid waarmee het verandert. Voor je het weet ben je vergeten hoe klein je baby was toen hij/zij werd geboren. Om dit moment onvergetelijk te maken, kun je de mooiste herinneringen vast laten leggen door een professionele fotograaf. Ik zorg er voor dat deze bijzondere tijd niet verloren zal gaan.

 

Werkwijze

 

De eerste twee weken na je bevalling zal je baby nog veel slapen. Dit is de periode waarin veel newbornfoto's worden gemaakt. Bij mij zal je baby echter niet in schaaltjes of mandjes worden gelegd of worden versierd met (bijvoorbeeld) bloemetjes of strikjes. Ik zet ze op de foto zoals ze zijn: klein, kwetsbaar, puur en in hun eigen omgeving.

 

Ik kom daarom ook aan huis, waar het lekker warm is en je kindje gewend is aan de geuren, geluiden en de mensen om zich heen. Voor jezelf is dat ook net zo prettig, want je hebt alles bij de hand om je kindje te kunnen voeden en/of te verschonen wanneer dat nodig is. Desgewenst kan ik natuurlijk altijd wat assecoires meenemen, zoals enkele dekentjes, bijvoorbeeld. En voor de zekerheid neem ik ook altijd een extra kacheltje mee.

Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht, wat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van flitslicht of extra lampen. Voor je (vaak slapende) kindje net zo prettig...

 

Tijdens jullie alledaagse bezigheden zal ik ongeveer één a anderhalf uur aanwezig zijn voor het maken van de foto's. Dit zou tijdens een voeding kunnen zijn, een slaapmoment, een knuffel met grote zus/ broer of wanneer jij en je kleintje een blik met elkaar uitwisselen. Juist die heel gewone en kleine momentjes, die zo bijzonder zijn, zal ik proberen te vangen met mijn camera, zodat jij ze voor altijd kunt koesteren. Uiteraard sta ik ook open voor eigen ideeën of inbreng.

 

Voor het laten vastleggen van je kraamfeest kun je overigens ook bij mij terecht. Afhankelijk van je wensen, wordt na overleg een reportage op maat gemaakt. Omdat de prijs afhankelijk is van je wensen, kun je voor meer informatie contact met mij opnemen.

 

Voor de prijzen van een newbornshoot kun je terecht op de pagina met prijsinformatie:

 

 

LET OP!

Maak deze week nog kans op een GRATIS Newborn Lifestyle Shoot.

Check hiervoor snel mijn Facebookpagina of Instagramaccount.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Vragen worden graag beantwoord.

Tags: zwangerschapsfotografie, geboortefotografie, geboortefotograaf, kraamreportage, geboortereportage, zwangerschapsfotograaf, portretfoto's, portretfoto, familiefotoshoot, familiefoto, fotoshoot, fotostudio, fotolocatie, zussenfoto, Zaanstad, Purmerend, Amsterdam, Alkmaar, Kennemerland, Assendelft, Uitgeest, Zaandam, Zaanstreek, Wormerveer, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Akersloot, Uitgeest, Castricum, Broekpolder, Saendelft, Weidevenne, Westzaan, fotograaf, gezocht, aangeboden, zwangerschapsfoto, buikfoto, buikfoto's, reportage, babyfoto, kinderfotograaf, kinderfotografie, foto, foto's, cadeau, shoot, geboortefotografen, bevallingsfoto's, bevallingsfotografie, kraamfotografie, borstvoedingsfotografie, bevallingsfotograaf.

"Wij hebben een fotoshoot gehad met ons gezinnetje. In een hele relaxte setting met veel aandacht en geduld voor de beste foto's. Wij zijn super tevreden met het resultaat en de snelle levering. Bedankt!"