Nieuws

NIEUWS

 

 

25-4-2018 Nadat mijn foto vorige week de wereld over is gegaan is er door RTV-NH een leuk artikel aan gewijd. Klik voor het interview hier.

MIJN FOTO GAAT DE WERELD OVER

20-4-2018 Wauw! Mijn foto verspreid zich onmiddels wereldwijd! Hij wordt gepubliceerd van Australië en Italië tot in Kazachstan en ver daarbuiten. De pers heeft hem zelfs opgenomen in de rij met "The most Incredible birth photos in the world"!!! Ook al heb ik officieel niet gewonnen, het voelt wél zo...

WAUW! EEN PUBLICATIE OP BORED PANDA!

19-4-2018 Mijn (enige) ingezonden foto voor de wereldwijde fotowedstrijd voor geboortefotografen is opgepikt door Bored Panda en gedeeld met hun miljoenen volgers! Ze hebben hem gepubliceerd in een bericht met '30 powerful photos' over geboortefotografie. Ik ben er zó blij mee!

FINALIST INTERNATIONALE FOTOWEDSTRIJD

13-4-2018 Bij een internationale fotowedstrijd met 412.379 inzendingen en waarbij meer dan 75 MILJOEN stemmen zijn uitgebracht heb ik met één van mijn foto's de finale weten te halen!! Ook behoorden meerdere foto's van mij bij de beste 10% van alle inzendingen.

IN DE LOKALE MEDIA

4-2-2018 Ter ere van mijn toelating, tot de beroepsvereniging van geboortefotografen, is er een krantenartikel verschenen in de lokale media.

PUBLICATIE IN THE HUFFINGTON POST

7-10-2017 Mijn foto is gepubliceerd in The Huffington Post. Wauw! Ik ben zó ontzettend trots!

PUBLICATIE IAPBP

13-12-2017 Ja leuk! Mijn foto is weer uitgekozen en gepubliceerd op de pagina van de International Association of Professional Birth Photographers.

IN DE KRANT

29-9-2017 Dat is wel even wennen, hoor. Als je jezelf terug ziet op een paginagroot artikel in de krant! Maar wat leuk dat er aandacht was voor mijn werk als geboortefotograaf.

MIJN EERSTE BLOG

14-3-2017 Speciaal voor één van de grootste sites voor toekomstige mama's schrijf ik af en toe een blog over mijn werk als geboortefotograaf. Lees je mee?

EEN INTERNATIONALE PUBLICATIE

5-5-2017 Ter ere van de dag van verloskundigen is er in Australië een artikel met foto's verschenen om verloskundigen (wereldwijd) in het zonnetje te zetten. En mijn foto's zitten daar bij!

SOCIAL MEDIA

 

 

Ik zou het heel leuk vinden als je me volgt via mijn social media. Je kunt mij volgen via Facebook, Instagram en Twitter. Zie ik je daar?

RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE

 

Gevestigd in Zaanstad.

(0031) 06 - 15 11 10 03

Email: info@renatevanlith.nl

VOLG ME OP

Copyright © All Rights Reserved

KvK-nr 66147980

geboortefotograaf geboortefotografie birthphotographer geboorte bevalling fotograaf newborn lifestyle fotografie zwangerschapsshoot zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfotografie zwanger zwangerschap babyfoto babyfotograaf bevallingsfotograaf bevallingsfotografie newbornfotografie newbornfotograaf noord-holland amsterdam amstelveen diemen zaanstad zaandam assendelft heemskerk beverwijk castricum alkmaar haarlem heerhugowaard hoorn purmerend waterland zaanstreek kennemerland bergen den helder schagen zaan