Nieuws

NIEUWSEEN LEUK ARTIKEL IN DE PLAATSELIJKE KRANTOktober 2019- Er is een leuk artikel verschenen over

mij en mijn werkzaamheden in de lokale krant.


Klik op de foto om te vergroten.

Of op -deze link- om het artikel te lezen.THE BIRTH & BEYOND PHOTOGRAPHY AWARDS1-9-2019 Er is ongelooflijk hard gewerkt achter de schermen. Er kwam namelijk meer bij kijken dan ik ooit van te voren had gedacht. Maar het is gelukt!

De Birth & Beyond Photography Awards zijn een feit!


Ik heb een internationale fotografiewedstrijd opgezet, die volledig in het teken staat van fotografie rondom de geboorte en jong leven. Met categoriën als 'maternity', 'birth' en 'newborn' hoop ik de fotografen, die hoogstaand werk leveren in deze tak van fotografie, de credits te geven die zij verdienen.


De jury bestaat uit een geweldig internationaal samengesteld team. Zo maken o.a. de beide eigenaren van Birth Becomes Her (het grootste platform voor geboortefotografen ter wereld), de eigenaresse van Mii-Estilo (een bedrijf dat wereldwijd de mooiste zwangerschapsjurken aanlevert) en documentair fotograaf 2018 van Australië deel uit van het jurypanel.


De fotowedstrijd is vandaag van start gegaan, en ik ben nu al ongelooflijk trots op wat ik heb neergezet!


Nieuwsgierig? Kijk dan op www.bb-awards.com

EEN ONLINE PLATFORM VOOR STARTENDE GEBOORTEFOTOGRAFEN!Eindelijk! Omdat er in Nederland en België geen enkele plek bestond waar startende geboortefotografen terecht konden voor meer informatie over het werk van een geboortefotograaf, ben ik voor dit doel een online platform begonnen!


Geboortefotografen kunnen er terecht om te sparren met andere startende (of ervaren) geboortefotografen. Maar ook voor het lezen van leerzame blogs, het volgen van workshops of voor het vinden van een back-up/ collega-geboortefotograaf om samen te werken.


Ben je benieuwd naar het platform van De Geboortefotograaf? Neem dan snel een kijkje op: www.degeboortefotograaf.nl 

MEERDERE FPJA DOCUMENTARY FAMILY PHOTOGRAPHY AWARDS GEWONNEN!
19-03-2019 Vandaag werd ik wakker met het nieuws dat maar liefst 7 foto's van mij een FPJA Documentary Family Photography Award hebben gewonnen! 
En dat is een hele eer, aangezien de jury bestaat uit niet de minste fotografen ter wereld.


De jury heeft UNANIEM deze foto geselecteerd als winnaar en beloond met een GOLDEN AWARD! 


Wat een geweldig kroontje op zo'n mooie bevalling.

GEWELDIG NIEUWS!19-02-2019 Naast het Meander ziekenhuis in Amersfoort, heb ik vandaag óók een overeenkomst gesloten met het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn!

Vanaf nu ben ik welkom op de OK en kan ik óók het geboorteverhaal vastleggen van de kindjes die via een keizersnede worden geboren. Ik ben ongelofelijk blij en trots met deze mooie stap in dit fijne ziekenhuis.

Juist bij (spoed)sectio's blijken de foto's van een geboortereportage namelijk nóg waardevoller dan ze al zijn. 

Belgium, here i come!
17 februari 2019 zal ik een lezing geven in Schelle, Antwerpen. Het is een eer om tussen zulke bekende namen in de zwangerschaps- en newbornfotografie-wereld te mogen staan...heel erg spannend. Maar ik heb er super veel zin in!


Konpoli Nederland en Mii-Estilo zijn slechts enkele bekende merken die aanwezig zijn op dit grootse newbornevenement.

Er zullen daarnaast diverse workshops te volgen zijn, van enkele grote internationale namen zoals o.a. Michael Stief en Magdalena Berny Photography. Maar ook kun je live stages bezoeken van bijvoorbeeld Daniëlle Hagens Fotografie, mijzelf en anderen.

Kijk voor meer informatie of voor de kaartverkoop op www.thenewbornevent.be


Winnaar Peoples choice award 2019- categorie 'hospital'!!!

 

 

 

Wauw, ik ben zó waanzinnig blij én trots!

Mijn foto van een keizersnede is in de prijzen gevallen bIj de wereldwijde fotowedstrijd voor geboortefotografie van Birth Becomes Her. Hij heeft de peoples choice award ontvangen in de categorie 'Hospital'.

Wát een geweldig nieuws!!!

 

Ook RTV-NH heeft er aandacht aan geschonken. 

 

Bekijk alle peoples choice award winners hier.

En lees het artikel van RTV-NH hier terug.

 

 

FOTOWEDSTRIJD

10-7-2018 Dit keer doen we het anders en maakt iedereen een dubbele kans om een fotoshoot naar keuze te winnen. Want naast de winnaar, wint ook de deelnemer met de meeste stemmen een gratis fotoshoot!!


Meedoen is super eenvoudig! Ga daarvoor snel naar mijn Facebookpagina en stuur je leukste, gekste, liefste of mooiste foto in. Succes!


Je kunt meedoen tot 9 augustus 2018.

WORKSHOP GEBOORTEFOTOGRAFIE

1-6-2018 GROOT NIEUWS!!! Vandaag vier ik het jubileum van mijn eigen bedrijf. (yeah!) Om dit te vieren heb ik (na regelmatige vragen van collega-fotografen over geboortefotografie) besloten om mijn kennis hierover te gaan delen.


Dus wil jij ook geboortefotograaf worden? Meld je dan snel aan voor mijn kleinschalige 'Workshop Geboortefotografie'.


INTERVIEW RTV NOORD-HOLLAND

25-4-2018 Nadat mijn foto vorige week de wereld over is gegaan is er door RTV-NH een leuk artikel aan gewijd. Klik op de knop om het interview te lezen.

MIJN FOTO GAAT DE WERELD OVER

20-4-2018 Wauw! Mijn foto verspreid zich onmiddels wereldwijd! Hij wordt gepubliceerd van Australië en Italië tot in Kazachstan en ver daarbuiten. De pers heeft hem zelfs opgenomen in de rij met "The most Incredible birth photos in the world"!!! Ook al heb ik officieel niet gewonnen, het voelt wél zo...

WAUW! EEN PUBLICATIE OP BORED PANDA!

19-4-2018 Mijn (enige) ingezonden foto voor de wereldwijde fotowedstrijd voor geboortefotografen is opgepikt door Bored Panda en gedeeld met hun miljoenen volgers! Ze hebben hem gepubliceerd in een bericht met '30 powerful photos' over geboortefotografie. Ik ben er zó blij mee!

13-4-2018 Bij een internationale fotowedstrijd met 412.379 inzendingen en waarbij meer dan 75 MILJOEN stemmen zijn uitgebracht heb ik met één van mijn foto's de finale weten te halen!! Ook behoorden meerdere foto's van mij bij de beste 10% van alle inzendingen.

FINALIST INTERNATIONALE FOTOWEDSTRIJD

IN DE KRANT

29-9-2017 Dat is wel even wennen, hoor. Als je jezelf terug ziet op een paginagroot artikel in de krant! Maar wat leuk dat er aandacht was voor mijn werk als geboortefotograaf.

PUBLICATIE IAPBP

13-12-2017 Ja leuk! Mijn foto is weer uitgekozen en gepubliceerd op de pagina van de International Association of Professional Birth Photographers.

PUBLICATIE IN THE HUFFINGTON POST

7-10-2017 Mijn foto is gepubliceerd in The Huffington Post. Wauw! Ik ben zó ontzettend trots!

MIJN EERSTE BLOG 

14-3-2017  Speciaal voor één van de grootste sites voor toekomstige mama's schrijf ik af en toe een blog over mijn werk als geboortefotograaf. Lees je mee?

EEN INTERNATIONALE PUBLICATIE

5-5-2017 Ter ere van de dag van verloskundigen is er in Australië een artikel met foto's verschenen om verloskundigen (wereldwijd) in het zonnetje te zetten. En mijn foto's zitten daar bij!

SOCIAL MEDIAIk zou het heel leuk vinden als je me volgt via mijn social media. Je kunt mij volgen via Facebook, Instagram en Twitter.  Zie ik je daar?

RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE


Gevestigd in Zaanstad.

(0031) 06 - 15 11 10 03

Email: info@renatevanlith.nl

VOLG ME OP

hoe word ik geboortefotograaf worden school geboortefotografie birthphotographer geboorte bevalling fotograaf newborn lifestyle fotografie zwangerschapsshoot zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfotografie zwanger zwangerschap babyfoto babyfotograaf bevallingsfotograaf bevallingsfotografie newbornfotografie newbornfotograaf noord-holland castricum schagen bergen hoofddorp ziekenhuis thuisbevalling badbevalling amsterdam amstelveen diemen zaanstad zaandam assendelft heemskerk beverwijk castricum alkmaar haarlem heerhugowaard hoorn purmerend waterland zaanstreek kennemerland bergen den helder schagen zaan goede betrouwbare goedkope prijs prijzen workshop opleiding cursus training ervaren professioneel geboorteakte geboorteregister geboortecentrum kraamzorg verloskunde verloskundige geboortekaartje geboortekaartjes cadeau praktijk foto's partus baren baring barens berken spreker spreekster vrouw vrouwelijke congres event evenement congressen spreekster spreker fotograaf fotografe lightroom foto's bewerken

Copyright © All Rights Reserved

KvK-nr 66147980