Nieuws

NIEUWS

 

 

Belgium, here i come!

 

 

 

17 februari 2019 zal ik een lezing geven in Schelle, Antwerpen. Het is een eer om tussen zulke bekende namen in de zwangerschaps- en newbornfotografie-wereld te mogen staan...heel erg spannend. Maar ik heb er super veel zin in!

 

Konpoli Nederland en Mii-Estilo zijn slechts enkele bekende merken die aanwezig zijn op dit grootse newbornevenement.

Er zullen daarnaast diverse workshops te volgen zijn, van enkele grote internationale namen zoals o.a. Michael Stief en Magdalena Berny Photography. Maar ook kun je live stages bezoeken van bijvoorbeeld Daniëlle Hagens Fotografie, mijzelf en anderen.

Kijk voor meer informatie of voor de kaartverkoop op www.thenewbornevent.be

 

FOTOWEDSTRIJD

10-7-2018 Dit keer doen we het anders en maakt iedereen een dubbele kans om een fotoshoot naar keuze te winnen. Want naast de winnaar, wint ook de deelnemer met de meeste stemmen een gratis fotoshoot!!

 

Meedoen is super eenvoudig! Ga daarvoor snel naar mijn Facebookpagina en stuur je leukste, gekste, liefste of mooiste foto in. Succes!

 

Je kunt meedoen tot 9 augustus 2018.

WORKSHOP GEBOORTEFOTOGRAFIE

1-6-2018 GROOT NIEUWS!!! Vandaag vier ik het jubileum van mijn eigen bedrijf. (yeah!) Om dit te vieren heb ik (na regelmatige vragen van collega-fotografen over geboortefotografie) besloten om mijn kennis hierover te gaan delen.

 

Dus wil jij ook geboortefotograaf worden? Meld je dan snel aan voor mijn kleinschalige 'Workshop Geboortefotografie'.

 

INTERVIEW RTV NOORD-HOLLAND

25-4-2018 Nadat mijn foto vorige week de wereld over is gegaan is er door RTV-NH een leuk artikel aan gewijd. Klik op de knop om het interview te lezen.

MIJN FOTO GAAT DE WERELD OVER

20-4-2018 Wauw! Mijn foto verspreid zich onmiddels wereldwijd! Hij wordt gepubliceerd van Australië en Italië tot in Kazachstan en ver daarbuiten. De pers heeft hem zelfs opgenomen in de rij met "The most Incredible birth photos in the world"!!! Ook al heb ik officieel niet gewonnen, het voelt wél zo...

WAUW! EEN PUBLICATIE OP BORED PANDA!

19-4-2018 Mijn (enige) ingezonden foto voor de wereldwijde fotowedstrijd voor geboortefotografen is opgepikt door Bored Panda en gedeeld met hun miljoenen volgers! Ze hebben hem gepubliceerd in een bericht met '30 powerful photos' over geboortefotografie. Ik ben er zó blij mee!

13-4-2018 Bij een internationale fotowedstrijd met 412.379 inzendingen en waarbij meer dan 75 MILJOEN stemmen zijn uitgebracht heb ik met één van mijn foto's de finale weten te halen!! Ook behoorden meerdere foto's van mij bij de beste 10% van alle inzendingen.

FINALIST INTERNATIONALE FOTOWEDSTRIJD

IN DE LOKALE MEDIA

4-2-2018 Ter ere van mijn toelating, tot de beroepsvereniging van geboortefotografen, is er een krantenartikel verschenen in de lokale media.

PUBLICATIE IAPBP

13-12-2017 Ja leuk! Mijn foto is weer uitgekozen en gepubliceerd op de pagina van de International Association of Professional Birth Photographers.

PUBLICATIE IN THE HUFFINGTON POST

7-10-2017 Mijn foto is gepubliceerd in The Huffington Post. Wauw! Ik ben zó ontzettend trots!

IN DE KRANT

29-9-2017 Dat is wel even wennen, hoor. Als je jezelf terug ziet op een paginagroot artikel in de krant! Maar wat leuk dat er aandacht was voor mijn werk als geboortefotograaf.

MIJN EERSTE BLOG

14-3-2017 Speciaal voor één van de grootste sites voor toekomstige mama's schrijf ik af en toe een blog over mijn werk als geboortefotograaf. Lees je mee?

EEN INTERNATIONALE PUBLICATIE

5-5-2017 Ter ere van de dag van verloskundigen is er in Australië een artikel met foto's verschenen om verloskundigen (wereldwijd) in het zonnetje te zetten. En mijn foto's zitten daar bij!

SOCIAL MEDIA

 

 

Ik zou het heel leuk vinden als je me volgt via mijn social media. Je kunt mij volgen via Facebook, Instagram en Twitter. Zie ik je daar?

RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE

 

Gevestigd in Zaanstad.

(0031) 06 - 15 11 10 03

Email: info@renatevanlith.nl

VOLG ME OP

geboortefotograaf geboortefotografie birthphotographer geboorte bevalling fotograaf newborn lifestyle fotografie zwangerschapsshoot zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfotografie zwanger zwangerschap babyfoto babyfotograaf bevallingsfotograaf bevallingsfotografie newbornfotografie newbornfotograaf noord-holland amsterdam amstelveen diemen zaanstad zaandam assendelft heemskerk beverwijk castricum alkmaar haarlem heerhugowaard hoorn purmerend waterland zaanstreek kennemerland bergen den helder schagen zaan goede betrouwbare goedkope prijs prijzen workshop opleiding cursus training ervaren professioneel geboorteakte geboorteregister geboortecentrum kraamzorg verloskunde verloskundige geboortekaartje geboortekaartjes cadeau praktijk foto's partus baren baring barens berken

Copyright © All Rights Reserved

KvK-nr 66147980