zwangerschapsfotografie


OP JE MOOIST

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Renate van Lith Fotografie is volledig gespecialiseerd in het vastleggen van alle bijzondere momenten rondom de geboorte van een kind.

DE SHOOTJe kunt het je misschien nog niet voorstellen, maar die buik ben je straks toch echt waarschijnlijk weer snel vergeten. Daarom kan het heel leuk zijn om een tastbare herinnering aan deze unieke periode in je leven te creeëren. En het leuke is: ik pas me als fotograaf helemaal aan aan jouw wensen.


Dus hou je van romantische shoots, of juist liever wat stoerder, in kleur of in zwart-wit? Bij jou thuis of op locatie? Het kan allemaal. Aan de hand van jouw voorkeuren en verwachtingen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. We zullen de foto's maken in je eigen stijl, zoals jij bent! En dat verklaart ook direct waardoor mijn portfolio niet in één stijl te vangen is.


WE DON'T REMEMBER DAYS,

WE REMEMBER MOMENTS.


- CESARE PAVESE -


WERKWIJZEHet beste tijdstip voor het maken van zwangerschapsfoto's ligt ergens tussen de 32e en 36e week van je zwangerschap. Je buik is dan vaak op zijn mooist en goed zichtbaar. Ook voel je je dan meestal nog goed. Maar wat eerder of later kan natuurlijk ook. Het is helemaal afhankelijk van hoe je je voelt en hoe je buik groeit. Hou er echter wel rekening mee dat, als je de shoot wat later wilt plannen, je dan het risico loopt dat je kindje er misschien al is.


Voor een shoot wordt ruim de tijd genomen en er worden diverse poses uitgeprobeerd. Ruimte voor eigen ideeën is er bij mij altijd. Leuk juist! Na de shoot worden de foto's nog nabewerkt. Je krijgt ze vervolgens binnen twee weken digitaal aangeleverd via WeTransfer. Net zo handig, want zo kun je zelf beslissen wat je met de foto's wilt doen of waar je ze (op) wilt laten afdrukken.


Maar om je herinnering extra leuk te maken, ontvang je óók nog een klein mini-album, zodat je je herinnering aan deze bijzondere periode nog vaak zult kunnen terugkijken.

PRIJSWanneer je verschillende shoots of reportages met elkaar wilt combineren, is een combinatiekorting of pakketprijs mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

ZWANGERSCHAPSSHOOT


Op je mooist

  • Een uitgebreide shoot bij jou thuis of op een (buiten) locatie naar keuze


  • Geen tijdsdruk


  • Alle professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie


  • All-in prijs. Geen verplichtingen, extra pakketten of nabestellingen. Extra foto's ontvang je kosteloos en hoef je er niet bij te kopen.


  • Een mini-album met daarin je mooiste foto's


345,-