Geboortefotografie

GEBOORTEFOTOGRAFIE

OM TE KOESTEREN

Voorbeeldfoto's zien?

Neem een kijkje in mijn portfolio.

GEBOORTEFOTOGRAFIEDe geboorte van je kindje is één van de mooiste dagen uit je leven. Hoewel het bij een bruiloft heel gewoon is om zo'n unieke dag op een schitterende wijze vast te laten leggen, is het bij een geboorte nog een vrij onbekend begrip, terwijl je ook de geboorte kunt vangen in een prachtige reportage.


In tegenstelling tot wat veel mensen in eerste instantie verwachten, hoef je daarbij echt niet bang te zijn voor een onsmakelijk geheel. Integendeel: de meeste mensen zijn juist positief verrast wanneer zij zien wat geboortefotografie inhoudt.


Bij een geboortereportage worden de gebeurtenissen op een pure, mooie en integere wijze vastgelegd. En daarbij ga ik er altijd van uit dat je de foto's zonder gêne aan je kraamvisite moet kunnen laten zien. Ik breng enkele details, maar met name de sfeer en de emoties in beeld. Het eindresultaat is een dierbare en tastbare herinnering, die je nog vaak terug zult (willen) kijken en die je kindje later ongetwijfeld óók nog vaak terug zal willen zien.


Want het zijn juist die onbetaalbare momenten die later goud waard zullen zijn: de liefde die te zien is tussen vader en moeder, een eerste gezinsfoto, de ontmoeting met eventuele broertjes en/ of zusjes, het moment waarop je je kindje voor het eerst vast houdt...het is allemaal zó bijzonder.


En omdat geen enkele bevalling hetzelfde verloopt, is iedere geboortereportage uniek. Het is jullie persoonlijke verhaal van de dag waarop je kindje werd geboren.


Ik ben in het bezit van een keurmerk van Stichting Keurmerk Geboortefotografie. Hierdoor weet je zeker dat ik aan strenge eisen voldoe als geboortefotograaf zijnde. Bij mij is alles goed en professioneel geregeld. En in 10 jaar tijd heb ik veel ervaring opgebouwd. Het is mijn specialisme.
Sinds eind 2023 fotografeer ik echter alleen nog ingeleide bevallingen en keizersneden. Voor het fotograferen van een keizersnede ben ik bij veel ziekenhuizen welkom op de operatiekamer. En met diverse ziekenhuizen heb ik zelfs een samenwerkingsovereenkomst, waardoor je zeker weet dat ik bij een ingeleide bevalling met je mee zou mogen naar de OK, wanneer de situatie zou veranderen en er ongepland sprake zou gaan zijn van een ongeplande keizersnede.


Geplande keizersnede


Inclusief


  • De reportage bestaande uit +/- 100 professioneel nabewerkte foto's


  • Back-up-fotograaf


  • Reiskosten tot 30 km vanaf mijn woonadres


  • Professioneel luxe fotoalbum (20x20 cm), naar wens opgemaakt en uit te breiden.


  • Preview binnen 48 uur€ 1395,-

Ingeleide bevalling


Inclusief


  • De reportage bestaande uit +/- 100 professioneel nabewerkte foto's


  • Back-up-fotograaf


  • Reiskosten tot 30 km vanaf mijn woonadres


  • Professioneel luxe fotoalbum (20x20 cm), naar wens opgemaakt en uit te breiden.


  • Preview binnen 48 uur€ 1495,-

Het is goed om te weten dat ik welkom ben op de operatiekamers van de volgende ziekenhuizen voor het fotograferen van een keizersnede: het ZMC in Zaanstad, het Dijklander ziekenhuis in Hoorn, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, het Meander ziekenhuis in Amersfoort en het st. Antonius ziekenhuis in Utrecht. Ook bij andere ziekenhuizen zijn er mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op.