Geboortefotografie

GEBOORTEFOTOGRAFIE

OM TE KOESTEREN

Voorbeeldfoto's zien?

Neem een kijkje bij Bevalling in Beeld, de praktijk voor geboortefotografie waarbij ik ben aangesloten.

BEVALLING IN BEELDDe geboorte van je kindje is één van de mooiste dagen uit je leven. Hoewel het bij een bruiloft heel gewoon is om zo'n unieke dag op een schitterende wijze vast te laten leggen, is het bij een geboorte nog een vrij onbekend begrip, terwijl je ook de geboorte kunt vangen in een prachtige reportage.


In tegenstelling tot wat veel mensen in eerste instantie verwachten, hoef je daarbij echt niet bang te zijn voor een onsmakelijk geheel. Integendeel: de meeste mensen zijn juist positief verrast wanneer zij zien wat geboortefotografie inhoudt.


Bij een geboortereportage worden de gebeurtenissen op een pure, mooie en integere wijze vastgelegd. En daarbij ga ik er altijd van uit dat je de foto's zonder gêne aan je kraamvisite moet kunnen laten zien. Ik breng enkele details, maar met name de sfeer en de emoties in beeld. Het eindresultaat is een dierbare en tastbare herinnering, die je nog vaak terug zult (willen) kijken en die je kindje later ongetwijfeld óók nog vaak terug zal willen zien.


Want het zijn juist die onbetaalbare momenten die later goud waard zullen zijn: de liefde die te zien is tussen vader en moeder, een eerste gezinsfoto, de ontmoeting met eventuele broertjes en/ of zusjes, het moment waarop je je kindje voor het eerst vast houdt...het is allemaal zó bijzonder.


En omdat geen enkele bevalling hetzelfde verloopt, is iedere geboortereportage uniek. Het is jullie persoonlijke verhaal van de dag waarop je kindje werd geboren.


Sinds 2023 heb ik mijn ervaring gebundeld met de ervaring en kracht van 3 geweldige collega-geboortefotografen. Zij zijn ook alle drie (net als ik zelf) in het bezit van een keurmerk van Stichting Keurmerk Geboortefotografie. Door onze gezamenlijke werkwijze kunnen wij 100% beschikbaarheid garanderen op het moment dat je gaat bevallen! Hierdoor zul je dus nooit te maken krijgen met een (van te voren nog) onbekende back-up-fotograaf wanneer jouw geboortefotograaf bijvoorbeeld onverhoopt ziek zou zijn als jouw bevalling begint. 


Bij Bevalling in Beeld weet je dat alle zaken goed en professioneel geregeld zijn. Dus neem gerust een kijkje op onze website!


Het is goed om te weten dat we welkom zijn op de operatiekamers van de volgende ziekenhuizen voor het fotograferen van een keizersnede: het ZMC in Zaanstad, het Dijklander ziekenhuis in Hoorn, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, het Meander ziekenhuis in Amersfoort en het st. Antonius ziekenhuis in Utrecht.