Newborn Lifestyle Fotografie


FIJN BIJ JE THUIS

NEWBORN LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Zodra je kindje geboren is, zul je je verbazen over de snelheid waarmee het verandert. Voor je het weet ben je vergeten hoe klein je baby was toen hij/zij werd geboren.


Om dit moment onvergetelijk te maken, kun je de mooiste herinneringen vast laten leggen door een professionele fotograaf. Ik zorg er voor dat deze bijzondere tijd niet verloren zal gaan.

DE SHOOT
De eerste twee weken na je bevalling zal je baby nog veel slapen. Dit is de periode waarin veel newbornfoto's worden gemaakt. Bij mij zal je baby echter niet in schaaltjes of mandjes worden gelegd of worden versierd met (bijvoorbeeld) bloemetjes of strikjes. Ik zet ze op de foto zoals ze zijn: klein, kwetsbaar, puur en in hun eigen omgeving.


Ik kom daarom ook aan huis, waar het lekker warm is en je kindje gewend is aan de geuren, geluiden en de mensen om zich heen. Voor jezelf is dat ook net zo prettig, want je hebt alles bij de hand om je kindje te kunnen voeden en/of te verschonen wanneer dat nodig is. Desgewenst kan ik natuurlijk altijd wat assecoires meenemen, zoals enkele dekentjes, bijvoorbeeld. En voor de zekerheid neem ik ook altijd een extra kacheltje mee.

Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht, wat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van flitslicht of extra lampen. Voor je (vaak slapende) kindje net zo prettig...


SOME PEOPLE ARRIVE AND MAKE SUCH A BEAUTIFUL IMPACT ON YOUR LIFE, YOU CAN BARELY REMEMBER WHAT LIFE WAS LIKE WITHOUT THEM.


- ANNA TAYLOR -


WERKWIJZETijdens jullie alledaagse bezigheden zal ik ongeveer één a anderhalf uur aanwezig zijn voor het maken van de foto's. Dit zou tijdens een voeding kunnen zijn, een slaapmoment, een knuffel met grote zus/ broer of wanneer jij en je kleintje een blik met elkaar uitwisselen. Juist die heel gewone en kleine momentjes, die zo bijzonder zijn, zal ik proberen te vangen met mijn camera, zodat jij ze voor altijd kunt koesteren. Uiteraard sta ik ook open voor eigen ideeën of inbreng.


Voor het laten vastleggen van je kraamfeest kun je overigens ook bij mij terecht. Afhankelijk van je wensen, wordt na overleg een reportage op maat gemaakt. Omdat de prijs hierbij afhankelijk is van je wensen, kun je voor meer informatie contact met mij opnemen.

PRIJSWanneer je verschillende shoots of reportages met elkaar wilt combineren, is een combinatiekorting of pakketprijs mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

NEWBORN LIFESTYLE SHOOT


Fijn bij je thuis

  • Een uitgebreide shoot aan huis


  • Geen tijdsdruk. Jouw kindje bepaalt het ritme.


  • Alle professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie


  • All-in prijs. Geen verplichtingen, extra pakketten of nabestellingen. Extra foto's ontvang je kosteloos en hoef je er niet bij te kopen.


  • Een mini-album met daarin je mooiste foto's. Om te bewaren.345,-